Nakupování

Nový design každý den


První telefony, které se u nás prodávaly okolo roku 2005 už byly malé, perfektně seděly do ruky, ale ruku na srdce – moc toho opravdu neuměly. Člověk byl rád když se pomocí tehdejšího telefonu někam dovolal a napsal krátkou zprávu. Ty nejlepší telefony už nabízely i nějaké primitivní hry, a dokonce i rádio. První dostupné telefony byly většinou barevné, a navíc se na ně daly pořídit další barevné kryty, které se daly vyměnit pouhým vycvaknutím krytu původního. Zejména teenageři a malé děti milovali, když ke svému telefonu mohli mít rozličnou sbírku krytů, blikajících nálepek a šňůrek. Telefon byl zkrátka součástí osobnosti a stylu každého jedince, což už dnes není. A možná je to i trochu škoda.

iphone obaly

V dnešní době drtivá většina mobilů vypadá stejně – přední stranu tvoří velký dotykový displej přes celou přední stranu a na zadní straně najdete fotoaparát. Každý moderní telefon mám maximálně pár tlačítek ukrytých někde na boku. Výrobci současných mobilů sází zejména na černou barvu a na tmavé odstíny, takže všichni mají stejné telefony. Jedině pomocí krytu nebo obalu je možné design telefonů trochu změnit.

iphone kryt

Máte iPhone?
iPhone je jeden z nejpopulárnějších telefonů poslední doby. A není se čemu divit. I když je to jen další placatý telefon s velkou dotykovou obrazovkou, vypadá lépe než jeho konkurence, a navíc skvěle pracuje. Právě jeho vnitřek může za jeho extrémní popularitu. iPhone je ale problematický v tom ohledu, že jeho displeje jsou drahé, a proto je potřeba jej chránit před poškozením pomocí tvrzeného skla.

Co se týče designu, i dnes můžete mít každý den jiný iPhone, jen musíte měnit celý kryt nebo obal. U nás najdete nejlepší kryty na iPhone 6, ale i na novější modely. Vyberte si kryt, který vám bude třeba ladit s obalem na sluchátka nebo s řemínkem na vaše Apple Watch – i takto se můžete sladit.